Tíživé ticho

recenze

Tíživé ticho (2023) 4 z 5 / EvikU.
Tíživé ticho

Někdy mě překvapí nízké hodnocení u knihy, kterou já jsem si moc užila.

Maggie přijde o manžela. Policie uzavře případ jako sebevraždu. Její manžel Will ji ale zanechá u notáře dopis. Kde jsou indicie. Mag je jasné, že o sebevraždu nejde, byli s manželem šťastný a neměl sebevražedné sklony.

Náhle jí ale jde o život a o život jde i jejím blízkým přátelům, kterým o záhadném dopisu řekla. Líbí se mi, jak si za tím jde. Prožívám s ní strach a napětí a touhu po pomstě, aby to lidem na vysokých postech tak lehce neprocházelo.

Druhá půlka knihy byla vůbec jízda. To, jak autor rozebral příjem na psychiatrické oddělení, protože jim přijde vyšinutá po smrti manžela. Je hrozně těžké rozlišit, kdy je člověk rozrušený a kdy mají tu moc mu vzít svobodu, práci lékařky a zavřít jí na oddělení s ostrahou.

Příběh je napínavý, jsem moc šťastná za konec, celou dobu jsem se těšila, kdy zase vezmu knihu do ruky. Pro mě rozhodně lepší než série Inspektorka Erika Fosterová. Autor umí psát, což už několikrát předvedl.


Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. P... více


Komentáře (0)

Přidat komentář