veronika4001 veronika4001 diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Dobrý den, nevím, jestli je možné uložit si u knihy rozepsaný komentář bez toho, abych ho zveřejnila. Myslím, že to možné je, ale pokud to možné není, považujte tento příspěvek za podnět. Děkuji.

21.10.2021


Co musí obsahovat skvělá kniha?

To je otázka žánru, případně podžánru a očekávání čtenářů. Skvělá kniha je ta, která vám přijde na chuť (stane se zajímavou, splní očekávání) a nezklame.

03.10.2021


Odrazuje Vás moc tlustá kniha?

Pokud je tlustá kniha jediná k přečtení, neodrazuje mě, ale je pravda, že se na ni déle psychicky připravuji. Je to vidět, protože pořád kolem ní chodím, prohlížím si ji, beru ji do ruky a listuju jí. Pokud není jediná a spolu s ní mě čeká ještě nějaká tenčí nebo několik tenčích knih, dávám přednost jim. Důvodem je předpokládaná menší časová náročnost.

03.10.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

Dobrý den,
otálela jsem svůj názor sem napsat, ale dostala jsem jeden podnět, který mi sdělil, že by to nebyl úplně špatný nápad. Svůj názor, resp. komentář jsem již napsala k vámi propagovanému diáři (spíše nákupu diáře) roku 2022. Myslím si, že více půvabu, důvěryhodnosti a líbivosti byste získali, kdybyste diář zahrnuli do soutěže pro soutěžící jako možnost výhry (ne před koncem budoucího roku, jak to dělají někteří chytráci, kteří diáře prodávají buď se slevou, nebo je dávají jako výhru). Stejně tak kdyby se v Databázi knih soutěžilo o knihy, hrníčky, skleničky, různé záložky a další knižní potřeby jako obaly na knihy, nebo třeba trička s potiskem Databáze knih nebo jinými i třeba vtipnými potisky na téma knihomolství (třeba ohryzaná kniha od žížaly knihomolky, která má naducané tváře papírem a je jinak skoro dětsky krásná, atd.). Existuje mnoho nápadů jak lidem čtení zatraktivnit, přitáhnout je a zachovat si jejich přízeň. Váš návrh s objednávkou diáře mezi tyto nápady nepatří. A přitom stačí tak málo, aby se někdo ze stávajících čtenářů zatetelil a zrůžověla mu líčka. Z těch budoucích, aby si čtenář řekl: "No, tak to je něco. Sem budu chodit. A víte co? Budu rád číst!" Víte, to pojítko. To vám chybí.

16.08.2021