Konec vosí sezóny přehled

Konec vosí sezóny
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175216/konec-vosi-sezony-175216.jpg 3 236 236

Alex Morrowová série

< 2. díl >

Nejlepší britská detektivka roku 2012 Bohatý finančník Lars Anderson se oběsí. Dědictví jeho podezřelých obchodů zle dopadá na jeho rodinu, dvě otcovou výchovou těžce poznamenané děti a zlomenou ženu. Mezitím na předměstí Glasgow někdo brutálně zavraždí mladou ženu. Vyšetřovatelka Alex Morrowová začne rozplétat pavučinu lží, která obtáčí místní komunitu, Skotsko i stovky mil vzdálená místa. Konec vosí sezóny je vynikající a velmi přesvědčivý vícevrstevný detektivní román, který sleduje zničující důsledky sobeckého počínání jednoho člověka ve světě zpustošeném hospodářskou recesí a zpochybňující vše, co bylo dříve pokládáno za posvátné.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Panteon
Originální název:

The End of the Wasp Season , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konec vosí sezóny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (62)

emamat
05.02.2024 2 z 5

Knihu jsem četla před lety a odložila jako nezáživnou. Teď jsem se k ní vrátila. Není to klasická detektivka, spíš psychologická sonda do mysli všech postav. Tahle stránka byla pro mne zajímavá. Nicméně autorka mě nepřesvědčila, abych si od ní něco dalšího přečetla.

Čand@
16.03.2023 2 z 5

Čítala som prvý raz pred pár rokmi. Zaradila som si to teraz do Čitateľskej výzvy ako knihu, ktorú nebudem čítať prvýkrát. Že jej dám druhú šancu. A už viem, prečo som to ten prvý raz niekde v 3/4 vzdala. Vôbec ma to vyšetrovanie nezaujímalo. Vtedy i teraz som lúskala jednu nezáživnú stránku po druhej a dúfala, že už bude konečne koniec. Taký nemastný neslaný dej a úplne klišovitý záver v britskej detektívke roku skutočne neočakávate .


smardice
11.08.2022 2 z 5

O něco lepší než první díl, ale i tak stále nezáživné a zbytečně dlouhé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Konec vosí sezóny v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených333x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených8x
v Knihotéce195x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit6x