Bílá moc přehled

Bílá moc
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29906/bmid_bila-moc-qWx-29906.jpg 4 106 106

V autentické výpovědi popisuje autorka svoji cestu rájem i peklem drogové závislosti. Kniha je určena nejen těm, kteří by to chtěli zkusit a těm, kteří v tom už jedou, ale i všem rodičům, zejména takovým, kteří chtějí opravdově poznat „stav těla a duše“ svého dítěte. Autorka jde statečně s vlastní kůží na trh – odhaluje svoji tvář a osobnost. Upřímně vypovídá o stavech při začátcích fetování, při stupňujícím se průběhu a konci, a také stavu, ve kterém se nachází nyní. Kniha rozhodně nekončí happyendem; v trvalém, doživotně garantovaném štěstí nežije autorka ani nyní, přesto, že je již delší dobu „čistá“, přesto, že nalezla cestu jak žít bez drog. Karolína chce opravdově pomoci jiným. Má k tomu mnoho předpokladů: chuť a odhodlání, zkušenost vlastních prožitků, upřímnost a odvahu investovat do pomoci jiným svoji tvář, sebe samu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílá moc. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

EvaHrky
01.03.2023 5 z 5

Četla jsem ji jako náctiletá a i po 20 letech si pamatuju úryvky z knihy. Kniha mi byla bližší než třeba My děti ze stanice ZOO tím, že se děj odehrává v Čechách.
"Někdo z venku zkoušel kliku. Bylo zamčeno. Ruce se neklepou a srdce je klidný..."

Mosek
22.05.2019 5 z 5

Hodně napínavá kniha. Jsem moc ráda,že hlavní hrdinka dokázala nakonec přemoci svou závislost na grogách a kniha nakonec končí šťastně,což se v jiných knihách, které jsem až doposud na podobné téma četla, nestalo.Navíc prostředí,ve kterém se děj odehrává je mi dost blízké, o to intenzivněji jsem děj prožívala.


Ivet1990
12.01.2019 5 z 5

Byla to má první kniha o drogách a doporučuji

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bílá moc v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených208x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených5x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech2x