Chlad Chiméry přehled

Chlad Chiméry
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452617/bmid_chlad-chimery-aNd-452617.jpg 5 158 158

Algor série

< 4. díl

Císařské skříně ukrývají různé kostlivce. Viktorie odhaluje další tajemství svého muže, i nejzáhadnějšího místa algorské říše: Mrtvé díry. V rukou císaře končí také sestry Vanbergovy a Darren Iverson. Nad jejich budoucností visí velký otazník. Na Viridianu se král Talminis utápí ve výčitkách, zatímco ředitel tajné služby Michail Petrov hledá odpovědi v historii vlastní rodiny. Nepřítel, po kterém pátrá, je však mnohem blíže, než tuší. Navzdory hrozící menabaranské invazi přilétá na Newell svérázný profesor, odhodlaný dokončit stůj co stůj svůj tajemný výzkum. Také poslední člen oddílu S-19 se zde ukrývá po nezdařené akci, jenže zůstat nenápadný je čím dál těžší. Avriana Danna naopak dělí poslední krůček od neomezené moci a k jejímu dosažení je menabaranský premiér schopný všeho. Každý něco skrývá. Každý má svůj plán. Mnozí se honí za přízraky, ale některé Chiméry je lepší nenajít.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlad Chiméry. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

parvitas
29.08.2023 5 z 5

Ako to mohlo takto skončiť?! Kks, veď to je celé na nervy! Kedy bude posledná časť?!?!

Boby17
29.07.2023 5 z 5

Čtvrté pokračování mohu hodnotit pouze superlativy a pěti dostupnými hvězdami. Příběh opět gradoval a je našlápnuto k rozuzlení celé zápletky. A zde nastává můj velký problém - ještě nevyšel poslední pátý díl série. Tak doufám, že to bude brzy, protože série Algor je silně návyková!


nero 13
24.05.2023 5 z 5

Tak ve čtvrtém díle si toho mrazu zase tolik neužijeme, protože Algorská část příběhu probíhá hlavně na její mimoplanetární základně v Mrtvé díře, kde sice není zima ale k normálnímu žití to tam taky moc není, jinak se nám rozjelo dění hlavně na Newelu a Viridianu a já se bavil i když nám konec zanechal víc otazníků než odpovědí.
Kdyby tohle psali anglicky píšící autoři, tak se vsadím že by to byl celosvětový hit kde by jsme už jenom čekali na filmové, nebo seriálové zpracování. Doufám že Ledopád vyjde co nejdříve a zatím si zkrátím čekání u povídky Studená bestie která by mněla vyjít ve stejnojmenné antologii sestavené Robertem Pilchem a měla by být o mládí Andreje Korwariana.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

16.10.2020


Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chlad Chiméry v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených204x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených26x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Jan Hlávka
česká, 1979
Jana Vybíralová
česká, 1981