Neodolatelná přehled

Neodolatelná https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513511/bmid_neodolatelna-5wL-513511.png 4 263 263

Cloverleighská farma série

1. díl >

Jsem samoživitel tří dcer a finanční ředitel Farmy Cloverleigh. Na lásku nemám čas, protože jsem příliš zaneprázdněný chodem firmy, oddělováním červených ponožek od bílého prádla a převlékáním zatracených peřin, aniž bych dlužil dolar do sklenice nadávek. Jistě, Frannie Sawyerová je krásná a roztomilá, ale je jí dvacet sedm, je dcerou mého šéfa a mou chůvou na poloviční úvazek, což znamená, že je mimo můj dosah. Už tak je zlé, že o ní nemohu přestat fantazírovat, takže jaký bych byl blbec, kdybych podlehl pudům a políbil ji? Pravdou je, že jsem ještě větší blbec, protože to nezůstalo jen u polibku a teď se od ní nemohu odtrhnout. Díky ní cítím, že je mé staré já zpět. Připomíná mi, jaké je chtít něco jen kvůli sobě. Je vším, co jsem kdy potřeboval, ale ničím, co bych si uměl představit. Býval jsem v námořnictvu. Měl bych být dost silný jí už od začátku odolat. Ale neodolal. A teď si musím vybrat mezi životem, který bych chtěl já, a životem, který si zaslouží ona. I kdyby to znamenalo, že ji musím nechat jít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Irresistible , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neodolatelná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (54)

Mistylady
26.03.2024 4 z 5

Frannie neměla nejlepší start do života. Jako dítě podstoupila několik operací srdce. A srdce je to, co v dospělosti ztratila, když poznala Macka, otce tří holčiček, které sám vychovává. Frannie mu pomáhá holky hlídat a taky je shodou okolností dcerou jeho šéfa. Z tohoto důvodu a taky pro větší věkový rozdíl se Mack drží od Frannie dál. Jenže copak se jí dá odolat? Jediné, co naruší jejich vztah je "maličký problém". Frannie chce svatbu, děti a Mack už ani jedno neplánuje. Jak tohle vyřeší?

Knížka mě bavila. Přečetla jsem jí za jeden den, je to nenáročné, oddechové čtení. Sice už dopředu víte, jak to celé dopadne, trochu mi tam chyběl nějaký větší zvrat, přesto určitě doporučuji všem milovnicím romantiky.

knihomolkaJani
24.03.2024 5 z 5

4,5 z 5
"Macku, včerejší noc pro mě byla vším a pro tebe ničím."
.
Musím se přiznat, že jsem od této knihy neměla příliš veliká očekávání, ale byla skvělá! Bála jsem se celkového pojetí, kde muž má již tři poměrně veliké dcery a žije s nimi sám. Nakonec to bylo ale opravdu velmi dobře uchopené téma. Trochu pohádkové, ale velmi mě to bavilo.
.
Uvítala jsem i pohledy obou hlavních postav. Mack je rozumný muž a hlavně úžasný táta. Stačila mi první kapitola a totálně si mě omotal kolem prstu. 
"Byl jsem ztělesněním patetického klišé: rozvedený táta toužící po chůvě jeho dětí. Jako kdyby holka, jako byla ona, chtěla mít něco společného s někým, jako jsem já - se třemi dětmi a zapšklou exmanželkou."
.
Frannie je oproti Mackovi mladší (dělí je asi deset let). Všichni na ní pohlížejí jako na dítě a Mack je v tomto dost rozpolcenej, na jednu stranu je to táta, na druhou muž se svými tužbami.
Touží po sobě, ale vzhledem k okolnostem je to pro ně velmi těžké. Moc se mi líbila jejich vzájemná přitažlivost, ale na druhou stranu i to, jak musí svádět vnitřní boje.
.
Kniha je velmi pohodová, bez hlubších dramat, ale i tak si jí užijete. Jedná se o velmi milou jednohubku, kde hraje důležitou roli otcovská láska, přátelství, romantická láska, ale i obětování se pro druhé..
.
Autorka má velmi hezký styl psaní, ráda si od ní další knihu přečtu.
.
"Pro ochotné srdce není nic nemožné."


Tesset
07.03.2024 4 z 5

Nebylo to špatné. Velmi rychle se to četlo, příběh byl čtivý, ale žádný extra děj nebo zápletku čekat nemůžeme. Ale to je v pořádku, u těchto typů knížek s tím počítám. Splnilo to má očekávání, takže za mě spokojenost.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Letní bouřky, Neodolatelná a další knižní novinky (30. týden)

23.07.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neodolatelná v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených334x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených10x
v Knihotéce207x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

romantika věkový rozdíl partnerů (age gap)

Autorovy další knížky

2023  77%Neodolatelná
2024  72%Nezkrotná
2024  83%Láska na úteku