Stará tajemství přehled

Stará tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443353/bmid_stara-tajemstvi-ekX-443353.png 4 547 547

Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi. Jakmile zjistí, že dcera oběti se pohřešuje, začnou se obávat o bezpečí celé rodiny. Pak kdosi zapálí nedaleký dům. Počet obětí roste a Lottie a její tým začínají rozplétat pavučinu tajností a lží. Vraždy podle všeho vedou daleko do minulosti, k události, kterou vyšetřoval Lottiin otec, než spáchal sebevraždu. Lottie stále neví, jak to tehdy s jejím otcem skutečně bylo, zdá se však, že by jí stávající případ mohl poskytnout nějaké vysvětlení. Jenže kolik toho vlastně chce vědět? A jak hluboko je ochotná se kvůli nalezení pravdy vydat?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

The Lost Child , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stará tajemství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (149)

cleopatra11
27.04.2024 3 z 5

Já nevím...mě to prostě nejde pod kůži...takové mdlé.

ZuzanaZ83
11.04.2024 3 z 5

Lottie je pro mě oficiálně odepsaná. Příběh má skvělou zápletku, ale ona je prostě úplně mimo. Svoje problémy řeší prášky a alkoholem, přitom kňučí, jak má na starosti rodinu a strašnou matku. Nemá, vždyť se o nic a nikoho nezajímá. Když jí potřebuje rodina, musí počkat. Kamarádce ani nezvedne telefon. Její děti se vychovávají navzájem. V pátrání jde za svým a neposlouchá ostatní a jejich nápady. A to, jak se zachová k mámě v poslední části....


astroweb
04.04.2024 2 z 5

Přečetl jsem třetí knihu ze série. První dvě se mi líbily o poznání podstatně více. Z počátku dobrý, jenom mi připadlo, že soukromý život inspektorky převládal až příliš nad pátráním. Ale v poslední třetině, kdy se mělo všechno ve finále vyjasnit, vše bylo najednou tolik nepřehledně spletité, alespoň pro mě, že jsem si říkal, to snad napsal sám Jára Cimrman.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020


Citáty z knihy (4)

„Křehký lísteček, vydaný na milost přírodě poznamenala.  „A lidský život, zrovna tak křehký, je vydaný na milost lidské chamtivosti a hanbě, Dodal Boyd.  „Skončí to někdy?  „To příšerné počasí? „Ty lži, Bodyde, tajnosti a lži. 


„Tohle bylo město tajností. Otevřených tajností. Lidé věděli všechno a neřekli nic. 


Lottie potáhla a zadívala se na zamlženou oblohu. „Skončí to někdy?  „Déšť?  „Boyde, mohl bys mě obejmout ? Jen na chvilku. Potřebuju si v tom šíleném světě alespoň chvíli připadat jako člověk. Otočila se k němu, Boyd se sklonil a políbil jí na tvář. Pak ji objal.  „Jsi ten nejlidštější člověk, kterého znám, řekl jí do vlasů. 


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Stará tajemství v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených744x
ve Čtenářské výzvě35x
v Doporučených33x
v Knihotéce362x
v Chystám se číst256x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

Patricia Gibney
irská, 1962
2019  82%Andělé smrti
2019  85%Ukradené životy
2020  85%Stará tajemství
2021  91%Nebezpečná místa
2022  91%Ani slovo