Jak hacknout zlomené srdce přehled

Jak hacknout zlomené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445725/bmid_jak-hacknout-zlomene-srdce-NJ3-445725.jpg 3 254 254

Mel Stricklandová se přes den trápí na helpdesku ve firmě pro start-upy. Její práce je pomáhat namyšleným programátorům, co si nedokážou spravit ani vlastní počítač a přitom mají vymýšlet geniální nové podnikatelské záměry. Po večerech chodí Mel na pochybná rande domluvená přes seznamkovou aplikaci Fluttr. Jedna schůzka je horší než druhá, a když jí zase jednou přijde místo normální zprávy fotka pánského přirození, rupnou jí nervy. Sama je výborná programátorka, a tak vytvoří vlastní aplikaci, kam můžou ženy psát recenze na muže, co se neumí chovat. Jmenuje se JerkAlert a okamžitě se rozšíří po celém internetu. A Mel má najednou plné ruce práce. Aby toho nebylo málo, její skoro přítel, Alex Hernandez (jediný z jejích kolegů, co není úplný kretén) nemá ani tušení, že populární aplikaci vymyslela ona. Melanie je postavena před těžké rozhodnutí, které jí buď zničí kariéru, vztah a přátelství kolem, nebo jí navždycky změní život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

How to Hack a Heartbreak , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak hacknout zlomené srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (68)

mina_harker
05.05.2024 2 z 5

Knížka nebyla vyloženě špatná, kdo má rád romantický žánr, ať si přidá k mému hodnocení další hvězdičku. IT prostředí bylo neotřelé. Hvězdičku ubírám hlavně za některé věty, jejichž styl mě iritoval (nevím, zda vznikly v takové podobě až překladem, nebo byly už v předloze): "Mm... jsem to polil.", "Ee... mi to upadlo.", "Mi napiš, až to bude hotový.", "By Fluttr za chvíli zkrachoval."

klaraj093
08.04.2024 4 z 5

Byla to velmi příjemná oddechovka. Absolutně nic náročného. Spoustu klišé a zamilovanosti, samozřejmě strasti dnešní doby a seznamování. A bylo velice příjemné zabrousit do IT světa.


Ticiana
01.02.2024 5 z 5

Supr oddechovka. Precteno za den. A neni to uplne romantarna. Spis je o pratelstvi, randeni ale hlavne o tom, ze internet je plny lzi a predsudku a ze je vzdy potreba se na veci koukat z ruznych uhlu. Me se moc libila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020


Citáty z knihy (3)

Celý internet je strašná věc. Živí naše nejhorší strachy, způsobuje paranoiu, z minulosti dělá přítomnost a ničí kouzlo nepoznané budoucnosti.


Internet je vážně strašný místo.


Pohled vydá za tisíc slov a dokáže být upřímnější než perfektně formulovaný proslov.


Kniha Jak hacknout zlomené srdce v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených358x
ve Čtenářské výzvě144x
v Doporučených11x
v Knihotéce246x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

láska sociální sítě IT - informační technologie seznamování

Autorovy knížky

2020  67%Jak hacknout zlomené srdce