Pohřbené kosti přehled

Pohřbené kosti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500929/bmid_pohrbene-kosti-nQD-500929.jpg 4 780 780

Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny. Během vyšetřování se objevuje spousta záhadných fragmentů a stop, se kterými si Josiin tým neumí poradit, ať už jde o růženec zahrabaný v hlíně poblíž těla Colette Fraleyové nebo o flash disk se jménem Drew Pratt, nejslavnější pohřešované osoby v Dentonu. Jakmile se Josie ponoří hlouběji do Prattova případu, rychle zjistí, že měl bratra. I ten byl pohřešován do té doby, než jeho tělo vyplavila řeka. Postupně se vynořuje víc a víc souvislostí a Josie začíná váhat. Je možné, že by se Noahova matka, laskavá a spořádaná Colette, zapletla do zločinu? A přežije její křehký vztah s Noahem takové obvinění? Josie a její tým postupuje v pátrání pomalu vpřed, ale vrah je tentokrát o krok před nimi a obětí stále přibývá. Je zřejmé, že se pachatel nezastaví, dokud nebude jeho a Colettino tajemství navždy pohřbeno. Jak hluboko je Josie připravena kopat, aby našla pravdu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Bones She Buried , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbené kosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (188)

andrea0221
dnes 5 z 5

Opět skvělé, drsné, čtivé.

dlabikk
včera audiokniha 4 z 5

Příběh opět výborný a napínavý až do samého konce.
Strašně mi ale vadilo věčné Noahovo (jakožto policista) obviňování Josie z vyšetřování vraždy jeho matky a fňukání. Celá jeho rodina byla vlastně k nevydržení.
Jitku Ježkovou mám ráda, ale její hlas mi spíše sedí na historické romány a ne detektivky. Když mluvila Josie, zněla mi jak zmučená malá holčička. Hlas Vandy Hybnerové mi sedí víc :o)


Blanka29
09.05.2024 3 z 5

Vysloveně tento díl nebyl špatný, ale nějak jsem se nemohla začíst. Přišel mi takový natahovaný, až jsem si místy říkala, jestli autorka neshání stránky :) Jde vidět, že už z Josie nedělá policistku na zabití, ale že se "mění" a začíná si uvědomovat důsledky.

všechny komentáře

Související novinky (8)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2022


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

14.11.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohřbené kosti v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 024x
ve Čtenářské výzvě81x
v Doporučených41x
v Knihotéce319x
v Chystám se číst268x
v Chci si koupit107x
v dalších seznamech14x