Kniha pro ženy přehled

Kniha pro ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512921/bmid_kniha-pro-zeny-641098b310131.jpg 4 43 43

Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z tohoto začarovaného kruhu. Díky jejich tipům a zkušenostem zjistíte, jak vychovávat děti s lehkostí, jak si udržet harmonický vztah i jak s nadhledem řešit nepříjemné situace. Osvojte si nový přístup a najděte zase chuť do života!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha pro ženy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Olous1
05.04.2024

Na knihu jsem byla zvědavá a tak jsem si jí zapůjčila v knihovně. Nejsem asi cílová skupina, neboť jsem knihu po pár stránkách musela odložit. Fakt nuda. Za mě zbytečná ztráta času. I přes to si určitě najde své čtenáře.

Kulturnice
08.03.2024 3 z 5

Kniha je čtivá a kdo byl někdy na koučingu nebo terapii, poznává některé techniky práce na sobě. Proč ne. Takový čtivý průvodce a první pomoc pro ty, kdo se chtějí rozvíjet a někam se posunout. Aha momenty si určitě najdete.


Potolu
06.03.2024 1 z 5

Jaj, to bylo utrpení... Ani jsem ji nedočetla, ale zbývalo mi asi 25 stran. Nicméně autorem je Olga Šípková a Milan Studnička. Kde jsou, prosím, pasáže, které psal on? Celé mi to přišlo jako deníkoleták - Olga psala o tom, jaký měla těžký život a teď ho má dokonalý a Vy můžete taky. Do toho spoustu úžasných, ohromujících příběhů jejich klientek, které díky jejímu koučinku mají též dokonalý život. Rozsekaly mě asi 3 rádoby vložené recenze, kde klientky psaly, jak jim paní Olinka pomohla... Aneb Jděte ke mně a taky budete šťastné. Protože pak bude paní Šípková ohromně ráda, neskutečně vděčná atd.
Pardon, nejsem cílovka. Fakt ne. A upřímně mi chybí jakási pokora. Jestli tohle měla být kniha koučinku pro ženy... Ups, milé ženy, raději si přečtěte Coveyho nebo Robbinse. Tam na to půjdete i bez té srdceryvné omáčky okolo. ;-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kniha pro ženy v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených1x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit12x

Autoři knihy

Milan Studnička
česká, 1977