Lazarova krypta přehled

Lazarova krypta
https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76573/bmid_lazarova-krypta-PlP-76573.jpg 4 73 73

Osm století lží ukrývá smrtící tajemství. V centru Londýna stojí pohádkově bohatá banka Monsalvat, obestřená tajemstvím. Když její představitelé pozvou chudou postgraduální studentku Ellii Stantonovou a nabídnou jí místo ve své firmě, připadá jí tato příležitost příliš dobrá, než aby se dala odmítnout. Banka však není taková, jak se jeví na první pohled. Ellie si brzy uvědomí, že její život náleží novým zaměstnavatelům – a ti sledují každý její krok, neboť v jejich středověkých kryptách se nachází přísně střežený mocný poklad, nerozborně spojený s Elliinou vlastní minulostí. Ellie se tak musí pustit do závodu s časem. Její jediná naděje spočívá v tom, že odhalí tajemství ukryté ve staré kryptě. To je však teprve začátek…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Lazarus Vault , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lazarova krypta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

111moni
30.04.2022 odpad!

Budu parafrázovat klasika " mnoho stránek pro nic" . Stále jsme nějak doufala, že se NĚCO stane, že bude nějaký uzel rozpleten, zvrat zvrácen, nebo tedy něco ve smyslu , kdy se čtenáři dostane odměny, že se tímto dílem, pokud to lze takto nazvat, prokouše. A, že se opravdu kousalo. A nestalo se tedy vlastně NIC, vlastně vůbec nic, něco, jako když dostanete na vánoce fusekle. Takže za mně už asi s panem Harperem nebudu chvíli komunikovat.

Atlantis
15.07.2020 2 z 5

Lazarova krypta je takový průměr, až je to úsměvné. Věřte mi, že po jejím přečtení vám dávám týden, než naprosto zapomenete, o čem byla a za měsíc ani netušíte, že jste ji četli. Postavy jsou nudné, prázdné, ničím nezajímavé a troufnu si tvrdit, že právě kvůli tomu se rozpadá i příběh, jehož námět mohl být určitě zajímavý.


lampernaqui
13.09.2019 2 z 5

Mix thrilleru, historie a detektivky mi nijak nevadí. Četl jsem už autorovu historickou trilogii a ta mi přišla jako průměrné dílo, na které si po pár dnech už ani nevzpomenu. Netušil jsem, že oproti jeho modernímu románu to bude skvělé dílo. Lazarova krypta není jen průměrná, ale hlavně hodně nudná. Ani na jedné postavě mi nezáleželo a vlastně jsem to dočítal už jen proto, že nikdy nenechávám nedočtenou knihu. Dám autorovi ještě jednu poslední šanci, ale potom s ním asi skončím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lazarova krypta v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Tom Harper (p)
německá, 1977
2018  82%Kořist
2020  88%Tajemný oheň
2009  75%Ztracený chrám
2011  72%Lazarova krypta
2022  93%Divoký příliv