Vražedný rozsudek přehled

Vražedný rozsudek https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418725/bmid_vrazedny-rozsudek-U5O-418725.jpg 5 334 334

Maarten S. Sneijder série

< 2. díl >

KDYŽ FALEŠNÁ STOPA VEDE PŘÍMO DO PROPASTI... Ve Vídni zmizela desetiletá Klára. Když se o rok později znovu objeví zcela zmatená na okraji nedalekého lesa, má celá záda potetovaná motivy z Dantova Pekla – a nikdo z ní nedostane ani slovo. Mezitím nizozemský případový analytik Maarten S. Sneijder na akademii Spolkového kriminálního úřadu ve Wiesbadenu probírá se svými studenty nevyřešené případy vražd. Jeho nejlepší studentka Sabina Nemezová objeví mezi těmito zločiny souvislost – avšak dílo rafinovaného vraha není ještě zdaleka u konce. A stopa vede do Vídně... Případový analytik Maarten S. Sneijder a komisařka Sabina Nemezová na lovu bezohledného vraha.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Todesurteil , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedný rozsudek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (134)

Mandlevest
03.04.2024 4 z 5

Pokračuji, po delší době, v sérii, která je nadšeně hodnocena a i já byla s prvním případem hodně spokojená. U tohoto druhého ne, že bych šla přímo proti proudu, ale bylo to spíše takové to "šlapání vody na místě" a tam jsem setrvala až do samotného závěru. Prostě nebylo to špatné, ale....jakmile se v detektivce začnu vracet, protože si nepamatuju kdo je kdo, přestane mít pro mě tu správnou dávku napětí a to napětí mi určitě nekompenzovala krutost při popisu vražd neb jsem tyto odstavce přeskakovala :-(. Bylo to , na mě, paradoxně shovívavého kritika rychločtecích detektivek :-), zbytečně moc větvené a složité, na rozdíl od přeskakovaných odstavců plných krutosti jsem ty vysvětlovací musela číst nezřídka dvakrát. A taky mi hrozně nesedí oslovení "Veverko", ale to už je opravdu jen můj zcela subjektivní problém :-). Jelikož ale na sérii nezanevřu , hodnocení je celkem vysoké. Pro sympatickou Sabine a druhou linii příběhu s Melanií, která se mi četla lépe.

evonra
11.03.2024 5 z 5

Tohle je vážně výborná série, bručoun Sneijder je bezvadný - a ani se o to vůbec nesnaží, Sabine taktéž sympatická, příběh se vyvíjí zajímavě od začátku až po úžasný finiš, nic přehnaného, 5* bez váhání.


janastok
25.02.2024

To byla tedy pekelná jízda. Vyšetřovatel Maarten Sneijder ( pardon Maarten S. Sneijder) je tak protivný, až je k sežrání a Sabine sympaťačka. Bylo tam tolik obětí, tolik podezřelých a tolik vrahů, že jsem se v tom občas ztrácela, ale na konci se všechno dokonale propojilo. A ač nemám ráda spojení wow efekt, tak tady se konal. Bravo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (6. týden)

02.02.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražedný rozsudek v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených416x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených39x
v Knihotéce272x
v Chystám se číst209x
v Chci si koupit64x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

rakouská literatura

Autorovy další knížky

Andreas Gruber
rakouská, 1968
2019  88%Vražedná lhůta
2020  93%Vražedný rozsudek
2022  95%Vražedné pohádky
2023  95%Vražedný rej