Absolutní zlo přehled

Absolutní zlo https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51536/bmid_absolutni-zlo-bIZ-51536.jpg 4 164 164

Maggie O'Dellová série

1. díl >

Když v ospalém městečku Platte dojde k brutální vraždě, policie je v koncích. Stopy jasně vedou k muži, který už byl za podobné činy stíhán, odsouzen… a popraven. Snaží se někdo napodobit styl předchozích vražd? Nebo je skutečný vrah stále na svobodě? Šerif Nick Morelli cítí, že takto závažný případ bude vyžadovat přítomnost specialisty FBI, a povolá agentku Maggii O´Dellovou, aby sestavila psychologický profil pachatele. Společně s ní začíná odhalovat strašlivou pravdu – a v tom je nalezeno druhé mrtvé tělo a případná třetí oběť je nezvěstná. Maggie a Nick svádějí boj s časem. Dostihnou vraha dřív, než dokončí svůj odporný čin?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Perfect evil , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Absolutní zlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (53)

maluck
15.03.2024 4 z 5

Celkem podařená detektivka. Vrah je sice znám od prvních stránek, ale v příběhu je několikrát hozená udička jinam, a ta zanechává čtenáře na pochybách. Romantická linka není moc uvěřitelná, je zde naprosto zbytečná. A ten konec? Ale proč ne, 4* si zaslouží.

Darami87
20.11.2022 5 z 5

Ze začátku jsem měla dost problém se začíst a pohrávala jsem si s myšlenkou, že knihu odložím. Jsem ráda, že jsem to neudělala, protože nakonec mě přece jen kniha vtáhla a já hltala každou stránku. I přes komentáře jsem je konci knihy byla vážně zmatená a ptala jsem se sama sebe, kdo sakra je ten vrah. Jiskření mezi Maggie a Nickem mě bavilo. Ale jen do doby, než se z čisté fyzické přitažlivosti stala přeslazená lovestory.


ArwenAragorn
21.06.2022 3 z 5

60%

Docela slušný thriller. Zápletka vypadala slibně, ale postupně moje nadšení ubývalo, až jsem se dostala k závěru, který mě moc nepotěšil.
Pokračování si ale ujít nenechám a knihu doporučím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Absolutní zlo v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených206x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených13x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst56x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Alex Kava (p)
americká, 1960
2007  87%Ve zlomku vteřiny
2011  84%Absolutní zlo