Papírové domky přehled

Papírové domky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499295/bmid_papirove-domky-gtX-499295.png 4 138 138

Román z města s černou duší Anna se přestěhuje s manželem Petrem a synem Vašíkem do Ostravy za Petrovým divadelním angažmá. Mají za to, že se konečně blýská na dobré časy. Jenže Petr chce víc. Chce ten dům, který ho již dlouho vábí, chce podávat herecké výkony, ze kterých běhá divákům mráz po zádech. A dům mu jde vstříc. Plní se mu každé jeho přání a vše jde jako na drátkách, dokud v blízkém okolí jejich nového domu nezačnou bez zjevných důvodů umírat zvířata. A to je jen začátek.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Papírové domky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

Janina2609
24.05.2024 4 z 5

“Bylo to neskutečné, ale přesto se to dělo.
Kniha mě nadchla. Obálkou počínaje a mystikou konče. Vůbec jsem tento směr v příběhu neočekávala a tím víc jsem byla mile překvapena. Od druhé poloviny jsem se od knížky nemohla odtrhnout. Vykreslení prostředí a příjemné napětí vám nedovolí přestat číst. Netradiční hnědý tisk s vloženými ilustracemi jen podtrhl celkový dojem. Doporučuji k přečtení

tibby
21.05.2024 3 z 5

Trochu jsem se nutila do cteni, ale druhou pulku jsem diky paradni gradaci pribehu zhltla... Presto mi na tom.. neco nejak nesedi, prijde mi, ze spoustu zajimavych napadu tak nejak prislo vnivec a i mi nektery veci prisly hodne nelogicky ci zbytecny. Taky me hodne bilo do oci neustaly oslovovani syna "mistre" a Anny "devce"..


Mishi
03.05.2024 5 z 5

Příběhy o záhadných a strašidelných domech mám ráda, ale tento je jiný. Dům je spíš jen vábnička, která má nalákat ty správné obyvatele.
Atmosféra, ze začátku téměř idylická, se postupně mění, nahlížíme do minulosti obyvatel domu i do stále podivnější současnosti.
Gradace příběhu i pointa jsou skvěle vystavěné, velmi příjemné překvapení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Papírové domky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených175x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených7x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech3x