Buď se mnou přehled

Buď se mnou https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206938/bmid_bud-se-mnou-CwG-206938.jpg 4 1103 1103

Tereza Hamiltonová prožívá drsný rok – zamilovala se do nejlepšího kamaráda svého staršího bratra. Jase s ní ale nepromluvil od té doby, kdy jí věnoval opravdu úžasný, dech beroucí polibek, takový, co vám změní život. Tereza se právě vymotala z příšerného vztahu a navíc jí hrozí, že kvůli zranění bude muset dát sbohem taneční kariéře. Nastal čas na plán B – vysokou školu. Možná tak dostane šanci přesvědčit Jase, že jí jeden polibek nestačí. Jase Winstead má obrovské tajemství, jež nikomu neprozradil. Obzvlášť nechce, aby ho znala neuvěřitelně krásná sestra jeho nejlepšího kamaráda. Přestože s Terezou sdílel nejžhavější polibek v životě, uvědomuje si, že závazky mají přednost. Rozhodně nemá čas na romantický vztah. Nijak mu však nepomáhá, že nedokáže přestat myslet na polibek dívky, jež mu může převrátit život naruby. Jase a Tereza se potkávají stále častěji a nejsou schopni vzájemné city popírat. Na obzoru však číhá nebezpečí, jež vyvrcholí tragédií. Zatímco se lidé v kampusu vzpamatovávají, osudem pronásledovaní milenci se musí rozhodnout, co jsou ochotni riskovat a co obětovat, aby mohli být spolu. První vydání.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Be with Me , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Buď se mnou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (150)

Ála1968
31.12.2023 5 z 5

Tenhle díl byl o mnoho lepší než první díl s Camem.Tess byla úžasná a Jase si toho sebou v životě nesl tolik, že se nedivím, že byl vyděšený, když se zamiloval. Nádherný příběh

Alca893
15.08.2023 3 z 5

Příběh celkem hezký, ač v něm bylo až moc zápletek, tudíž za mě dost nereálný. A chvilkama přeslazený, tak jako první díl, ale co, je to erotický román, tak s tím člověk trošku počítá.

Ale co mě tam štvalo, byly některé ty erotické chvilky. Jakože, nic proti erotice, ale to, kdy to probíhalo?
"Chci to udělat správně, nebudeme mít založený vztah na sexu. Nejdřív to všem řekněme..." a pak se ji snaží udělat rukou pod stolem, u kterého všichni sedí?
Byly tam takové šílené okamžiky minimálně třikrát - po té tragédii, a pak po propuštění z nemocnice? Pár hodin předtím ani nemůže otočit hlavou, aby to nebolelo, a hned po příchodu domů jsou snad nejvášnivější za celou dobu? :-)


michaelakoc
23.05.2023 3 z 5

Kniha je 2. dílem série Počkám na tebe a tentokrát jsou hlavními postavami Tereza, sestra Cama z 1. dílu, a Jase, nejlepší přítel Cama. Musím dát úplně stejné hodnocení jako u 1. dílu, protože nedokáži říct, který z nic se mi líbil více.

Chvilku jsem si myslela, že se děj trochu opakuje, ale pak se dozvíme něco o Jasovi, něco s čím jsem vůbec nepočítala a to jsem si již od 1. dílu říkala, co to tají a nebyla to schopná uhodnout.

Tess má rok doopravdy na prd, dějí se jí špatné věci a ne a ne se to zastavit. To okolo Debbie bylo hodně silné a krásně to gradovalo, takže rozhodně žádná nuda nehrozí. Díky těmto náročnějším tématům není kniha pouze romantickým příběhem, ale má mnohem širší rozsah.

Občas se dozvíme nějaké novinky o Camovi a Avery, ale přiznám se, že jsem vždycky byla trochu zklamaná a chtěla více, jak moc je mám ráda z 1. dílu, ale zase určitě lepší, než kdyby se o nich nemluvilo vůbec.

Zvládnou Tereza a Jase překonat všechny překážky minulosti i současnosti? Jak se Tess vypořádá se svou novou rolí, o kterou nikdy nestála? Dokáže se Jase přenést přes minulost? A jaké nebezpečí čeká na Tess? A co Cam řekne na to, co se bude dít mezi jeho sestrou a nejlepším kamarádem?

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Buď se mnou v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených1 811x
ve Čtenářské výzvě42x
v Doporučených92x
v Knihotéce462x
v Chystám se číst332x
v Chci si koupit75x
v dalších seznamech16x