Posedlost přehled

Posedlost https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231384/mid_posedlost-osk-231384.jpg 4 128 128

Seznamte se s Johnem Lutherem, šéfdetektivem inspektorem, specialistou na vraždy, s mimořádnou rychlostí při řešení případů. Je obsesivní, instinktivní a náruživý. Nikdo, kdo kdy stál na jeho straně, o něm nemůže říci nic špatného. Ale nyní se proslýchá, že je Luther špatný – ne zkorumpovaný, ne podplacený, ale ztrápený. Po letech řešení těch nejzvrácenějších zločinů v drsném londýnském podsvětí vzkypěl jeho potlačovaný vztek, který někdy sotva dokáže ovládat. Občas jej to dovádí na pokraj šílenství a nutí dělat věci, které by žádný jiný detektiv neudělal a neměl dělat.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Luther: The Calling , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posedlost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

rimar
13.03.2023 3 z 5

(SPOILER) Asi možná malinký spojler. Průměrný příběh ze kterého se dozvíte že v Anglii mlátí beztrestně policajty. Policajti se chovají jak mafiáni. Linka důvěry jsou banda dementu kteří v rámci pochybné důvěry volajících nechají vyvraždit rodinu. Atak dále a dále. To že policie v Anglii místo střelných zbraní raději nosí peprak a pak se nemá jak bránit jen dokresluje kam se tahle kdysi silná společnost ovládající impérium nad kterým slunce nezapadá dostala a že z těchto výkalů se asi jen tak nevyhrabe protože se do nich sama ochotně zavrtává.

JPBelmondo
27.02.2021 4 z 5

Co lze čekat, když je pachatel zvrácený a vyšinutý magor? Přesto se kniha četla téměř jedním dechem, zvlášť na konci, stránky jenom lítaly. Luther si to vyřídil po svém, což kvituji. Napínavé do poslední stránky.


between
10.09.2020

Nedočetl jsem. Po 80 stránkách jsem to vzdal. Psané celkem pěkně, ale nějak ztrácím touhu číst zvrácenosti vymýšlené čím dál divnější.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Posedlost v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených150x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených14x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst99x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

thrillery pedofilie Velká Británie psí zápasy zmizení lidí voyerství

Autorovy další knížky

Neil Cross
britská, 1969
2015  88%Posedlost
2017  71%Pohřeb