Prázdné křeslo přehled

Prázdné křeslo
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60043/bmid_lincoln-rhyme-prazdne-kreslo-RL0-60043.jpg 4 1458 1458

Případy Lincolna Rhyma série

< 3. díl >

Věhlasný kriminalista Lincoln Rhyme přijíždí se svou spolupracovnicí Amélií Sachsovou do Severní Karolíny, aby se zde podrobil operaci, která by mu mohla navrátit hybnost. Krátce po příjezdu se na Rhyma obrátí šerif nedalekého městečka a prosí jej o pomoc při řešení zapeklitého případu. Proti němu však tentokráte nestojí profesionální zabiják, ale nevyzpytatelný šestnáctiletý chlapec, vysmívaný pro svůj vzhled a chorobnou posedlost hmyzem. Nejzdatnějším Rhymovým soupeřem se ovšem nakonec nestává „Hmyzoun“, nýbrž protivník z nejsilnějších: Amélie Sachsová. Ta se totiž pouští do velmi riskantního pátrání na vlastní pěst, při kterém postupně vycházejí najevo nové okolnosti. Oba hlavní hrdinové tak nyní stojí proti sobě. Avšak zvítězit může pouze jeden. Dotisk v r. 2007 a 2009... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Empty Chair , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdné křeslo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (232)

Jája92
včera 4 z 5

Ačkoliv jsem nečetla předchozí díly, ničemu to nevadilo a překvapilo mě, jak mě dokázal autor okamžitě vtáhnout do děje.
Kniha byla nabytá dramatickými situacemi, vždy, když jsem si myslela, že je jasné, co bude následovat, autor mě rychle vyvedl z omylu.
Rozhodně, čtivé a poutavé.

veverkaVv
01.05.2024 5 z 5

Jako vždy, zapeklité, napínavé. Děj dobře propracovaný. Těším se na další díly ....


dencazrnu
03.04.2024 5 z 5

Já se tady opět budu opakovat, ale to co dokáže Deaver napsat, je naprosto neskutečné. To že je příběh promyšlený do každého detailu, to že je vyšetřování rozepsané krok po kroku mě ani nepřekvapuje, ale to, že autor v závěru vždy udělá deset otoček a pořád to dává smysl, to prostě nechápu. Hlavně když vše zapadne na své místo, tak se akorát plácnete do čela a řeknete si, „sakra, vždyť je to úplně jasný!“. Je to prostě skvělé a moc se těším na další díly!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prázdné křeslo v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených2 465x
ve Čtenářské výzvě96x
v Doporučených111x
v Knihotéce642x
v Chystám se číst223x
v Chci si koupit55x
v dalších seznamech15x