Přitažlivost planety Krypton přehled

Přitažlivost planety Krypton
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493852/bmid_pritazlivost-planety-krypton-DFG-493852.jpg 4 422 422

Románový debut oblíbeného herce, scenáristy a režiséra. Neobvyklý vztah Martina a Veroniky trvá s přestávkami několik let. Oba mladí lidé si dopisují ve virtuálním prostoru zvaném Planeta Krypton. Jejich příběh lemují témata jako hledání domova, budící se sexualita, láska a složité rodinné vztahy. Odvážné vysvlékání dětských šatů a cesta k dospělosti jsou vzrušující, ale náročné procesy a Martinovi i Veronice je komplikují jizvy z minulosti. Dali si slib, že naživo se nikdy nepotkají. Dodrží ho?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přitažlivost planety Krypton. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (125)

stejsdan
18.04.2024 5 z 5

Knížka mě bavila, že začátku mi přišlo, že je tam hodně postav, ale pak jsem se zorientovala. Dva mladí lidé, kteří nemají snadný start do života, ale dokážou se vzepřít zaběhlým rodinným vzorcům, najít v sobě smíření. Konec byl předvídatelný, ale mě to nevadilo. Doporučuji.

Yaney
29.03.2024 5 z 5

Nečekala jsem nic a byla jsem velmi mile překvapena. Kniha se četla snadno, osudy postav byly napínavé a celý příběh působil velmi uveritelně. Moc se mi to líbilo, já rozhodně doporučuji.


teeyinka
11.03.2024 3 z 5

Četlo se to dobře a rychle, vlastně mi to něčím připomínalo Patrika Hartla - vztahy v různých podobách, taková oddechovka (i když rodinné vztahy oddechové vůbec nebyly). Líbil se mi mix naivity a reality.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)

22.05.2022


Citáty z knihy (9)

Myslim na to, jak bych lezel pod perinou a jazykem kopiroval pomaly pohyby tvych prstu tam dole. Tvuj dotek by se doplnoval s mym. Stridal bych pozornost mezi tvoje prsty a kuzi mezi nohama, kterou hladis. Pak bych nevydrzel a strcil jazyk i dovnitr.


Říkal si, že možná každý na světě máme nějaké místo, kde nejsme doma, ale jsme tam silnější. Silnější než tam, odkud pocházíme.


Dalo by se to asi říct tolika lidem. Ale já ani nevím, jakou emoci bych v jejich obličeji chtěla vidět nebo co bych od nich chtěla slyšet, aby mě to uklidnilo.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Přitažlivost planety Krypton v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených543x
ve Čtenářské výzvě167x
v Doporučených14x
v Knihotéce156x
v Chystám se číst241x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

partnerské vztahy milostné romány dospívání

Autorovy knížky

Jiří Mádl
česká, 1986
2022  74%Přitažlivost planety Krypton