Hotýlek na Islandu přehled

Hotýlek na Islandu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446510/bmid_hotylek-na-islandu-8YC-446510.jpg 4 1942 1942

Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu. Po příjezdu se nemůže zbavit dojmu, že udělala chybu. Jako šéfová se navíc uvede naprostým trapasem, takže pochybuje, jestli ji podřízení přijmou. Jenže pak jako by jí osud dal znamení, že má zůstat. V noci se na nebi roztančí polární záře a Lucy se při sledování toho fascinující podívané rozhodne vytěžit z téhle životní příležitosti co nejvíc. Využije všech svých znalostí a zkušeností a postará se, aby se z Polární záře stal nejúžasnější romantický hotel na celém Islandu! Hotel má špatné hodnocení a je poloprázdný, takže ji čeká pořádně tvrdá práce. Lucy dělá, co může, ale má pocit, že se jí někdo snaží škodit. Jsou k ní všichni kolegové upřímní? Může jim důvěřovat? Navíc ji začíná zneklidňovat barman Alex… Mezi ním a Lucy to sice jiskří, ale záhy se ukáže, že Alex skrývá nějaké tajemství…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Northern Lights Lodge , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotýlek na Islandu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (477)

Vjeerus
17.05.2024 4 z 5

Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala. Milý, jednoduchý příběh s naprosto úžasným prostředím. Myslím, že autorka dokáže svými popisy jídla a krajiny navnadit do navštívení destinace líp, jak kde jaká cestovka. Minimálně na mě to funguje.
Hlavní hrdinka mi přirostla celkem k srdci, líbil se mi její vývoj, kdy se ze dna dostala opět na vrchol. Překvapilo mě, že jsme tentokrát zabruslili od dělání jídla spíš k řízení hotelu, byla to vcelku příjemná změna.
Co se týká hlavního hrdiny, toho jsem si už zamilovala v Paříži a jsem ráda, že i on dostal svůj kousek příběhu. Upřímně musím říct, že mě vlastně mrzí, že z jeho pohledu nebylo víc kapitol, ráda bych si prožila to jeho odpoutání se od jedné ženy a vytvoření si vztahu k jiné.
Vzhledem k tomu, že se jedná o romantiku, asi není úplné překvapení láska jak trám, ale u této jsem se trošku zarazila, že by byl dospělý a pracující člověk schopný udělat tak velké rozhodnutí po necelých dvou měsících. Já bych do toho nešla, účty se sami nezaplatěj, ale k tomuto žánru to asi patří, abychom řádně achali.
Knihu jsem opět konzumovala v audio podobě v podání skvělé Veroniky Lazorčákové, bez které si tuto sérii asi ani nedovedu představit.

Věra91
12.05.2024

Zatím můj nejoblíbenější díl ze série romantických útěků. Mám ráda její popisování míst a i já bych hned jela na Island.


georginaa
04.05.2024 3 z 5

Ze začátku jsem se nemohla nijak začíst, jména se špatně četla natož řekla. Nějak mě to nebavilo, až po té co přijel Alex. Začalo to být zajjímavější, ale jak se táhne zima, tak se táhnul i tento příběh. No dočetla jsem, ale asi už se ke knize nevrátím. Pro mě tam chybělo více akčnosti.

všechny komentáře

Související novinky (4)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Knižní novinky (11. týden)

13.03.2022


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

01.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (2)

My Islanďané jsme zvyklí na nepřízeň osudu. Navzdory ní vzkvétáme.


Když spadneš z koně, musíš na něj co nejrychleji zase vylézt.


Kniha Hotýlek na Islandu v seznamech

v Právě čtených45x
v Přečtených2 761x
ve Čtenářské výzvě570x
v Doporučených110x
v Knihotéce774x
v Chystám se číst719x
v Chci si koupit205x
v dalších seznamech27x