Sběratelé zla přehled

Sběratelé zla https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428867/bmid_sberatele-zla-zVa-428867.jpeg 4 111 111

Holly Wakefieldová série

1. díl

Detektiv Bishop z Metropolitní policie v Londýně požádá Holly o spolupráci při vyšetřování vraždy. Holly se při pohledu na rozřezaná těla a způsob, jak jsou teatrálně naaranžovaná, vyděsí. Ještě větší šok ji ale čeká, když se od soudní lékařky dozví, že takto zohavené oběti nevidí vyšetřovatelé poprvé. Je jasné, že někde venku řádí sériový vrah, který nevyhnutelně udeří znovu — a to brzy. Pronásledování sériových vrahů není pro Holly nic nového, tentokrát s ní však pachatele cosi spojuje. Něco, co se Holly snaží celý život skrývat. A nyní jí nezbývá než se temné minulosti konečně postavit čelem…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Host
Originální název:

When Darkness Calls , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sběratelé zla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Roubas
16.05.2023 3 z 5

Další ze série generických thrillerů s přepáleným násilím, postavami, co každá alespoň jednou za život přišla do kontaktu se sériovým vrahem, kterých se rodí jen pár za sto let a vrahounem, jehož identita se dá odhadnout hned jak se objeví na scéně. Kdyby alespoň ty zajímavosti z myslí sériových vrahů nebyly všechny do pár sekund dohledatelný na googlu. Má to spád a dobrý styl, ale chybí tomu charakter a mozek.

lukaso89
07.11.2022 2 z 5

Měl jsem velké potíže se do knihy začíst, ale nakonec jsem se úspěšně dobral až na její konec. Doporučit ji nicméně nemohu. Chování postav je nepochopitelné i nelogické zároveň. Zápletka je na jednu stranu předvídatelná, ale na stranu druhou zároveň překombinovaná. SPOILER - Doteď jsem například nepochopil, jak se jeden z hlavních hrdinů dokázal dostat z bombou do vzduchu vyhozeného auta, když z ostatních tří pasažérů nic nezbylo. Závěr je pak dotažen do takového extrému, že mu nelze uvěřit ani v nejdivočejších snech.


AlenaF
19.08.2022 4 z 5

Morbidní, celkem zdařilý thriller.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (4. týden)

17.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sběratelé zla v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených136x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených7x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst98x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Mark Griffin
anglická, 1968
2020  86%Sběratelé zla