Křehké srdce přehled

Křehké srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527253/bmid_krehke-srdce-6564dcb79c1ef.jpg 4 145 145

Scarlet Luck série

< 2. díl

Jsou to už tři měsíce, co se Adam neozval. Rosie stále nemůže dostat z hlavy jeho slova z dopisu na rozloučenou. Srdce ji bolí stejně jako první den, postrádá společné rozhovory i každodenní legrační zprávy a fotky, které si s Adamem posílali během turné skupiny Scarlet Luck po Evropě. Touží po blízkosti, kterou s ním cítila, i když byl tisíce kilometrů daleko. Turné skončilo předčasně, jelikož Adam se po nepříjemné události v pařížském studiu rozhodl okamžitě nastoupit odvykací protialkoholní léčbu. Rosie se ze všech sil snaží na Adama zapomenout. Určité rozptýlení nachází ve své práci. Je moderátorkou vlastního internetového pořadu o hudbě a neúnavně pracuje na tom, aby se po posledních událostech vrátil na správnou cestu, ale bohužel se to nedaří úplně nejlépe. A potom Adam opouští kliniku pro léčbu závislostí a u východu jej zachytí nedočkaví novináři. Ve zbídačelém stavu ho vyfotografují a fotky zveřejní. Když Rosie obrázky najde, dojde jí, že Adam je zpátky. A že se jí ani po návratu neozval... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Fragile Heart , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křehké srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

alzbeta4340
16.05.2024 3 z 5

Sladký dojáček. Zaměřeno hodně na emoce hlavních hrdinů a tudíž je děj dost pomalý. Až konec to trochu napravil.

petraLI
15.05.2024 1 z 5

Jsem zklamaná z pokračování. První díl byl parádní, takže jsem se těšila na druhý. Jenže celá kniha je vlastně jen o sebelítosti. Rosie se skládá z kde jaké maličkosti a leze mi tím na nervy.


Lovana
11.05.2024 5 z 5

Na druhý díl série Scarlet Luck jsem se nesmírně těšila, protože první díl byl skvělý a měl naprosto šílený závěr. Proto doporučuji, pokud se budete do série teprve pouštět, tak mějte po ruce oba díly, abyste je mohli číst hned. Ta téměř roční pauza mezi tím, kdy jsem četla první díl a kdy druhý byla opravdu týráním.
Neskutečně ráda jsem se znovu setkala se všemi známými z prvního dílu, nejen s ústřední dvojicí, ale i ostatními kluky z kapely, Ashley a koho jsem si v tomto díle zamilovala úplně nejvíc, tak to je Eden.
Kniha byla opět velmi čtivá, romantická linka mezi hlavními hrdiny byla krásně vystavěná, tudíž jsem neměla nejmenší problém s budováním vztahu ústřední dvojice. Kniha je opravdu velký slow-burn, ale mně to vůbec nevadilo, raději mám, když je vztah pořádně vystavěný, než když vůbec netuším, kde se city vzaly. Zároveň máme v knize pohled Rosie i Adama, což já mám v romantických knihách ráda. Já jako stará plačka jsem si v průběhu knihy i několikrát pobrečela. V tomto díle se setkáme s obrovským množstvím zvratů, kterých bylo na můj vkus až moc. Také bych si dovedla představit o něco obsáhlejší konec. A stejně jako jsme u Mony zvyklí, tak i v této knize se autorka pouští i do vážnějších témat, takže určitě nečekejte jen samotnou romantiku (ale pokud jste už četli Osamělé srdce nebo některou z předešlých knih, tak už víte, co od autorky můžete čekat). A jak jsem chválila obálku prvního dílu, tak obálka tohoto dílu je ještě krásnější, včetně krásné předsádky, kde se můžeme podívat na všechny knihy autorky, které byly u nás dosud vydány.
Je mi hrozně líto, že se s postavami musíme rozloučit, protože mi hodně přirostly k srdci, a to, jak už jsem psala výše), nejen Rosie a Adam, ale i další postavy. Tato série se mi líbila více než série Maxton Hall, je tady poznat, že už jsou tady postavy starší. Ale přece jen preferují spíše sérii Znovu, protože tam byl každý díl série o jiné dvojici.

Hodnocení 4,5*/5*

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček nejprodávanějších knih (12. týden)

27.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (11. týden)

21.03.2024


Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Křehké srdce v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených189x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených12x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst161x
v Chci si koupit80x
v dalších seznamech5x

Autorovy další knížky

Mona Kasten
německá, 1992
2019  86%Věřit znovu
2021  83%Zachraň mě
2020  90%Cítit znovu
2019  86%Začít znovu
2020  81%Doufat znovu