Táhni z mé hlavy přehled

Táhni z mé hlavy
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512659/bmid_tahni-z-me-hlavy-tKn-512659.jpg 4 79 79

Márty si představoval, že své dvacáté narozeniny stráví velmi divoce, třeba s bezva kámoškami, popíjením v baru a pokukováním po neznámých klucích. Nikdy by ho nenapadlo, že dostane za dárek neznámého týpka, který je placený za předvedení své nahoty. Není však striptér jako striptér. Jakmile se objevil v bytě, vylézají ven dávné bolístky a křivdy. Ano, někdy zcela cizí člověk pomůže vyjasnit dosud nevyřešenou minulost a nasměruje život úplně jinou cestou. Příběh jedné noci, která dala a vzala mnohem víc, než se čekalo...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Táhni z mé hlavy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Katy_vKnihách
27.05.2024 3 z 5

Myslela jsem si, že dám čtyři hvězdy, protože první polovina knihy mě velmi bavila. Chemie mezi klukama byla skvělá, ale v té druhé polovině to dost upadalo. A ty závěrečné dvě bonusové kapitoly? Ty mi bohužel knihu dost zprotivili. Bez toho konce bych šla i výš. A tedy Márty mi zrovna do noty taky nepadl, ta jeho do očí bijící natvrdlost hlavně v první polovině knížky, a na konci se z něj stala vážně až moc zženštilá postava. A tyhle knihy čtu hlavně proto, abych si od ženských odpočinula. Ńakonec tedy za 3,5 *.

Cteme_s_Terkou
22.03.2024 2 z 5

Vítám vás u dnešní recenze již druhé knihy Lenky Hnátové, kterou jsem tentokrát získala k přečtení v rámci spolupráce se samotnou autorkou, které tímto moc děkuji za projevenou důvěru.
Věřím, že do budoucna napíše spoustu dalších super knih, které si budu moci přečíst stejně, jako tuto a předchozí, na kterou již recenze vyšla stejně jako rozhovor s Lenkou, který je již také k dispozici.
Pojďme už se ale podívat na samotnou recenzi.

Knihu jsem přečetla doslova za jeden večer. Jedná se totiž o velmi krátkou jednohubku, kterou zvládne i člověk, který není vyložený rychločtenář za jeden den.
Kniha rozhodně není náročné čtení, které by bylo plné spousty hlubokých myšlenek, ale přesto není k zahození. Jedná se o takovou milou oddechovku, která vám pomůže, když jste přehlceni spoustou složitých a dlouhých příběhů.
Mně osobně se kniha líbila, protože jsem si u ní odpočinula.
Možná se v některých situacích Márty opravdu choval až moc jako holka, ale myslím si, že to autorka udělala záměrně, aby zdůraznila kontrast mezi ním a Ádrim. Přesto to možná mohlo být trochu méně naznačeno, protože jsem opravdu měla pocit, že je Martin holka. :)D
Nicméně jejich příběh a reálné odhalení mě zaujalo. Zároveň jsem také byla překvapená z toho, co se v obou dvou skrývá a jak si společně dokáží poradit a pomoct,.
Oceňuji také něco navíc v podobě bonusových kapitol, ale když se tam objevila i kapka fantasy, tak jsem si říkala, že zrovna toto tam být úplně nemuselo. Nicméně to krásně dokreslilo příběh a ukázalo, jak by se Márty o Ádriho situaci dozvěděl.

Doporučila bych tedy tuto knihu?
Ano.
Komu?
Všem, kteří si chtějí přečíst něco krátkého a opravdu moc oddychového, protože přesně toto tato kniha splňuje. Zároveň také všem, kteří nemají problém se stejnopohlavními páry a těm, kterým nevadí, že si z příběhu neodnesou hromadu hlubokých myšlenek.


bez_prebalu
06.03.2024 5 z 5

Rozjezd z nuly na sto! Takhle se mi to líbí, jaképak copak, žádná okecávačka, pojďme rovnou na to! Začít knihu takhle, chce sakra koule a autorka je má!
Márty byl takové malé zlato. A naprosto jsem chápala jeho postoj k rozchodu kterým si prošel před nějakou dobou. Ukázat, že je silný a že je se vším v pohodě. Přece to zvládnul. Hotovo vyřízeno. Ale ono ne. Přijde jeden narozeninový dárek a ukáže mu, mimo jiných DŮLEŽITÝCH věcí, že si tím rozchodem tak úplně neprošel a že pokud chce jít dál, tak by měl. A když byl ten narozeninový dárek, proč by mu nepomohl.
A jak to bývá, svět je malý a o náhody tu není nouze. Když Márty svůj narozeninový dárek skoro náhodou potká, v tu chvíli už Ádriho, zjistí, že mají k sobě blíž a blíž až úplně nejblíž.
Na první pohled nesourodný pár, ale víte přeci, jak je to s těmi ozubenými kolečkami :)
Autorčina první kniha a vůbec to není znát. Líbí se mi její slovní spojení, obraty a slova, co používá. Nebylo tak nic, co by mě nějak iritovalo.
Můj Instagram: bez_prebalu

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Táhni z mé hlavy v seznamech

v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených6x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x