Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí přehled

Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483622/bmid_tajemstvi-sidla-bellefontaine-novy--8NX-483622.jpg 4 88 88

Amy si z touhy po novém životě koupí na francouzském venkově malý penzion opředený nepěknou pověstí. Po čase se začnou dít podivné věci. Nejprve je to mrtvý králík přede dveřmi, poté mrtvola ptáka na autě a další náznaky, že někdo tady Amy evidentně nechce. Když se jednoho dne probudí v lese celá zmatená a v roztrhané noční košili, pohár trpělivosti přeteče.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

A Spell in Provence , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Oli1104
22.02.2024 4 z 5

Ale tak proc ne. Kniha ctiva, postavy zajimave. Sice to misty sklouzavalo do cervene knihovny, nerusilo to ale.Takze doporuceni dal a Marie Laval zkusim cist I priste.

PREBURDA
17.01.2024 5 z 5

Velmi, velmi krásná a čtivá kniha !! Je v ní naprosto všechno, co od knihy, která se čte opravdu sama, očekáváte. Byť obálka se podbízí "přeslazenou romantikou", není tomu tak. Do krásného a nečekaně rozvíjejícího se příběhu, pod rouškou temného závoje............ je tajemství, vraždy, historie, celkově lehoučký triller, ale hlavně láska a naděje. Krásná kniha a ráda doporučuji.


TeaPeter
13.01.2024 4 z 5

Už v první kapitole bylo jasné, kdo si koho vezme, takže pak člověk sledoval děj mnohem klidněji. Amy jako hlavní hrdinka byla na zabití. Kdyby tak zarputile nehledala pro každou věc takové vysvětlení, které bylo nejvíce přitažené za vlasy, a připustila si, že i divné věci mohou mít jednoduchou příčinu, tak by si ušetřila spoustu problémů (pravda, kniha by se pak smrskla na delší povídku...). Při tom samém bylo na pováženou, že nehleděla na svou bezpečnost, a odmítala rozumné nabídky na pomoc. Všechno kolem sekty bylo trochu bizarní - je ale pravda, že drogy a alkohol dokážou hlavy pořádně vypláchnout od rozumu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí v seznamech

v Přečtených105x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených8x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

pro ženy Provence tajemství romantika hotely

Autorovy další knížky

Marie Laval
francouzská
2022  84%Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí
2023  85%Bezpečný přístav