Tvář mojí dcery přehled

Tvář mojí dcery
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356461/bmid_tvar-moji-dcery-opU-356461.jpg 4 274 274

Televizní reportérce Simone Porterové byla před osmnácti lety unesená půlroční dcerka Helena. Byť si Simone i její manžel Matt po této obrovské ráně dokázali postupně znovu vybudovat společný život, bolest z utrpěné ztráty je nikdy neopustila. Pak se však po všech těch letech zničehonic objeví mladá žena jménem Grace a tvrdí, že má o Heleně informace. Může jí Simone důvěřovat? A kdo vůbec Grace je? Dívka zmizí stejně nečekaně, jako se objevila – a Simone se pouští do zoufalého pátrání. Čím více se přibližuje k pravdě, tím větší nebezpečí jí hrozí. Před osmnácti lety přišla o dítě. Přijde při jeho hledání i o život? Dotisk v roce 2018... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Girl You Lost , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvář mojí dcery. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (86)

potmesily_host
03.10.2023 odpad!

Co může být horšího než ztráta dítěte? Čtení této knihy. Doporučuji přečíst první kapitolu, je nadějná. A pak knihu zavřít. Bude jen hůř.

sassy4
12.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Kniha dobrá a námet tiež. Aj keď trošku neuveriteľná. Reakcie Simone ako matky, ktorá prišla o dieťa, mi občas pripadali nedostatočné. Záver ma ale prekvapil. Myslela som si, že štvrtý člen party bude kolega. Koniec mi pripadal dosť depresívny, až zbytočne. Mohlo to s Grace nakoniec dopadnúť dobre, aspoň by to trošku zmiernilo temný a ponurý príbeh. Navyše, Simone si zaslúžila dobrý koniec, najmä po tej obrovskej zrade.


Mary81
14.05.2023 5 z 5

(SPOILER) No páni, toto bola poriadna bomba! Celý čas som čítala v napätí a premýšľala, kto vlastne je za únosom malého dieťaťa a aký mal motív a či je Grace naozaj Helena... A hoci sa autorka snažila zavádzať a neustále odkrývala nové a nové tajomstvá, stále vo mne hlodal červík pochybností, či to nebude práve tá najneočakávanejšia osoba. A ono to naozaj bolo tak! Je mi síce ľúto, ako nakoniec Grace dopadla a že teraz trpia dvaja ďalší ľudia navyše, ale v konečnom dôsledku zlo bolo potrestané a Simone je konečne šťastná po boku toho správneho muža.
Kniha je napísaná ľahko, pútavo, nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Aj keď mi občas trochu vadilo správanie postáv (Simone mi prišla aspoň spočiatku príliš dôverčivá a naivná), ich čudné reakcie a niektoré dialógy mi zneli fakt divne, knihu som si totálne zamilovala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (15.1. - 28.1.)

15.01.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvář mojí dcery v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených396x
ve Čtenářské výzvě35x
v Doporučených19x
v Knihotéce279x
v Chystám se číst230x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

pro ženy thrillery napětí únosy dětí pátrání

Autorovy další knížky

2017  80%Tvář mojí dcery
2020  80%Zatímco jsi spala
2020  78%Varování