Věčné léto přehled

Věčné léto
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359796/mid_vecne-leto-aX3-359796.jpg 4 34 34

Marin Bishopová hrála celý život podle pravidel a vyplácelo se jí to: má přitažlivého snoubence, slibně nastartovanou kariéru v prestižní právnické firmě na Manhattanu a získala si obdiv otce, o který tvrdě bojovala. Stačí ale okamžik a Marin zůstane ze dne na den bez práce i bez partnera. Ještě ke všemu ji zkontaktuje žena, která tvrdí, že je její nevlastní sestra. Ve snaze uniknout od problémů se s ní vydá na výlet za babičkou, o níž dosud netušila, že ji vůbec má. V jejím malebném penziónu na pláži zjistí, že pravda o nevlastní sestře je pouze první ze spleti tajemství, které jí obrátí život naruby.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

THE FOREVER SUMMER , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčné léto. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

MartaPear
14.01.2024 3 z 5

Nejdřív jsem knihu po pár stránkách odložila, ale nakonec se z toho vyklubal sice banální, ale ucházející "dívčí" román o životních situacích a problémech v současných USA, jako např. rozpad manželství, nečekaná zjištění o nevlastních rodičích a dětech a příbuzných a dalších momentálně probíraných a preferovaných tématech (AIDS, krize, genetické testy, stejnopohlavní páry, umělé oplodnění apod.).

MiriamL
06.08.2023 5 z 5

Odpočinkový příběh plný naděje, který si občas potřebujete přečíst. Celkově bylo jasné, jak příběh dopadne, ale zvratů během četby bylo plno a autorka píše velmi čtivě a svěže.


Niu
25.07.2023 4 z 5

Mně se tenhle spletitý zamotanec vztahů celkem líbil. Bylo to čtivé. Taky trochu napínavé, jak to všechno dopadne. Určitě bych si to dovedla představit zfilmované. Je to spíše taková ta letní pohodovka. Hlavní postavu Marin jsem si moc neoblíbila, ale zato jiné postavy ano, třeba Rachel s jejím nadšením do všeho. Co obecně na knížkách nemám ráda, je špatná korekce textu (to ale není chyba knih samotných, že ano :o)).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věčné léto v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce92x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit9x