Všechno, co napsala přehled

Všechno, co napsala https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537793/bmid_vsechno-co-napsala-66363de094167.png 4 61 61

Holmes & Moriarity série

< 2. díl

Série detektivek o Kitu Holmesovi pokračuje druhým dílem, kde se Kit opět přimotá k vraždě a opět silně pokouší trpělivost svého přítele. Z ohrožení života ale nepochybně vybrousí se sarkasmem sobě vlastním i tentokrát. JX Moriarity si svého nového milence moc neužije. Nejenže je Kit Holmes nerudný spisovatel, ještě navíc zase ruší plánovaný romantický víkend a zasazuje další ránu už tak skomírajícímu vztahu. Co na tom, že k tomu má tentokrát Kit důvod: jeho mentorka a bestsellerová autorka Anna Hitchcocková si málem uhnala smrt vražedným pádem ze zledovatělých schodů a požádala Kita, aby za ni vedl pravidelný zimní seminář psaní. Taková žádost se neodmítá, zvlášť když by se během víkendu v Annině sídle mohlo ukázat, kdo se ji snaží zabít. V chumlu šesti amatérských vyšetřovatelů – začínajících spisovatelů, které spojuje temné předivo nepřehledných vztahů – Kit postupně nabyde dojmu, že pravda by mohla být ukryta mezi stránkami něčí fiktivní minulosti. Chytrý zabiják je naneštěstí neustále o krok napřed. A možná bude příliš pozdě na to, aby na pomoc dorazil JX.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , conQueer
Originální název:

All She Wrote , 2010


Interpreti: Petr Štěpán
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co napsala. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

INCOGNITOREADER
předevčírem 4 z 5

Druhý díl má vše co díl první a ještě něco navíc. Poslech mě bavil zase o něco víc. A zápletka byla o něco víc zajímavá. Prý se chystá třetí díl! Tak sem s ním!

Etule
21.04.2024 4 z 5

Druhý díl se mi líbil o dost víc než první, ačkoliv jsem si po pár prvních stránkách myslela, že nebude. JX nelze jinak než milovat, s Christopherem k sobě zatím hledáme vztah, ale i on má své světlé momenty.
Přiznám se, že mě ta detektivní zápletka až tolik nezajímá, páč mě prostě táhne vztah mezi JX a Christopherem, protože JX je prostě sluníčko. :) Vůbec nejsem zaujatá. :D Ale kniha se četla vcelku dobře, rozuzlení asi nebylo až tak překvapivé, ale nijak zvlášť jsem nad tím nedumala, abych to vyřešila dříve než oni.
Nicméně mě velice potěšilo, že se v edičním plánu nakladatelství nachází třetí díl. S chutí si ho přečtu.


wendulka321
21.04.2024 3 z 5

Ani super ani úplně špatné, jako kdyby se autor nemohl rozhodnout jestli to bude detektivka nebo romance... A přitom první díl byl super dalo by se říct detektivka s přiměřenou dávkou romance

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno, co napsala v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x