Všude manžel o dvou kůrkách přehled

Všude manžel o dvou kůrkách
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35083/vsude-manzel-o-dvou-kurkach-35083.jpg 3 77 77

No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj rozzuří a rozhodne se, že se pomstí. Chce dát manželovi ochutnat jeho vlastní medicínu a začne si domů vodit jednoho milence za druhým. Její metoda je úspěšná a navíc docela zábavná. Isabela zjišťuje, že "sbalit chlapa" je maličkost, když od něj neočekáváte nic jiného než trochu sexu. Jenomže... co dál? Co když Isabela potká muže, do něhož se zamiluje...? A bude to skutečně ten pravý...?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všude manžel o dvou kůrkách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

knihovniceS
04.08.2023 4 z 5

Všude manžel o dvou kůrkách
Další jednohubka, která se četla sama. Příběh o tom, co z jedné zhrzené manželky udělá manželova nevěra. Víc neprozradím, přečtěte si sami ... Dávám 4 hvězdy a doporučuji.

laura
08.11.2021 1 z 5

Přemrštěné, nereálné, těžko uvěřitelné. Po patnácti letech fungujícího vztahu - tohle? Chápu, že jí ublížil - a že se pak nezachoval dobře. Ale ona se chovala stejně. Vlastně si pak neměli co vyčítat.

Jako četlo se to dobře... Ale to je asi tak všechno :(


Aknel26
16.10.2021 odpad!

Myslím, že vím, podle jakého receptu napsala Alena Jakoubková tuto knížku: Vezmi to nejhorší ze všech svých knih, přidej pár absurdit, asi dvacetkrát napiš ach jo, desetkrát, že jsi potvora, vymysli vtipný název - a novinka je na světě.
Isabela se cítí ponížena tím, že její muž ji na jakési pánské akci podvedl a z tohoto úletu si odnesl pohlavní nemoc, jíž nakazil i svou ženu. A po sérii krátkodobých vztahů (kteroužto rozjela patrně ještě s nedoléčenou kapavkou) pozvedla manželovo počínání na vyšší level - začala si se ženatým mužem, který měl dvě malé děti. Ale jeho manželka je přece ošklivá, tak se to může, ne? A výčitky svědomí? Kdepak, pouze obavy, aby nedal přednost rodině!
No ale můžu si za to sama - měla jsem přestat číst v momentu, kdy hlavní hrdinka zavzpomínala, jak ji a jejího bratra otec trestal tím, že si chodil pšouknout do dětského pokoje.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (8. - 15. 2.)

08.02.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všude manžel o dvou kůrkách v seznamech

v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x