Vášnivý hříšník přehled

Vášnivý hříšník
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308655/bmid_vasnivy-hrisnik-WWq-308655.jpg 4 670 670

Vášnivý svůdník série

< 3. díl >

A je to tady! Kdo nám ještě chybí do mozaiky božských, vášnivých a hříšných přátel? Lola a Oliver. Sem s nimi. Lola miluje komiksy, sama je píše a kreslí. Oliver vlastní obchod s komiksy, je jejich vášnivý fanoušek. Už vám to došlo? Jim dvěma ještě ne. Milují se, ale nevědí o tom. Dokonce by se dalo říct, že dělají všechno pro to, aby se to neprolátlo. Od začátku až dokonce pořádně zamotaný příběh. A od začátku až do konce nabitý vášní, emocemi, sexem, ale i nedorozuměními a hádkami. Lola už prostě čekala moc dlouho, až se splní její dětský sen udělat film podle svého vlastního komiksového scénáře, a Oliver je vážně trochu moc nesmělý a upjatý. Pochopí Lola, že láska je stejně důležitá jako pracovní úspěchy? Najde Oliver mužské sebevědomí a odvahu pustit se do vztahu, který skrývá nebezpečí, že ho zničí?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota
Originální název:

Dark Wild Night , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vášnivý hříšník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (91)

Eva_Skala99
26.04.2024 5 z 5

Úžasná série od této autorky. Je sice slabší oproti sérii "Božský", ale zklamání necítím. Určitě si najde místo v mé knihovně. Doporučuji!

MAU256
06.02.2024 4 z 5

"Lolo," řekne důrazněji. "Nechci být bez tebe. Neopustím tě. I když máš moc práce. I když máš strach. I když jsi impulzivní a šílená. Nikdy neodejdu." "Nejde..." "Ale potřebuju vědět, že ani ty neodejdeš. Nemůžu si připadat, že jsem až na druhém místě. Nikdy tě nebudu odvádět od tvoření, ale nikdy si nechci připadat jako nechtěné rozptýlení." "Uvědomil jsem si.... že jsem nikdy pro nikoho nepotřeboval znamenat tolik, co pro tebe."

Tento díl se mi líbil o trošku míň než díly předchozí, ale i tak byl čtivý. Lola měla pěkný bordel v hlavně a potřebovala si udělat pořádek a Oliver, neskutečně trpělivý a zamilovaný, ale i on měl své hranice. Ale nakonec přeci jen našli společnou řeč.


1259
20.07.2023 5 z 5

Tady je důkaz o tom, že láska může být někdy i slepá, než se konečně otevřou oči, aby jí bylo vidět.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vášnivý hříšník v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 218x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených41x
v Knihotéce397x
v Chystám se číst214x
v Chci si koupit58x
v dalších seznamech10x