V mysli vraha přehled

V mysli vraha https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418506/bmid_v-mysli-vraha-1cy-418506.jpg 5 454 454

Zoe Bentleyová série

1. díl >

Chicago. Tři ženy byly nalezeny uškrcené, nabalzamované a naaranžované v pózách, jako by byly živé. K případu je přizvána horlivá a sebevědomá forenzní psycholožka Zoe Bentleyová a podivínský speciální agent FBI Tatum Gray. Zoe se musí pokusit pochopit vrahovu motivaci, aby ho policie dokázala najít dřív, než zemřou další ženy. Během vyšetřování sama dostává podezřelé anonymní zásilky. Nikomu o nich neřekne, jejich obsah ale odkazuje k příšerným zločinům z minulosti. Z lovce se stává kořist a z minulosti děsivá přítomnost...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

A Killer's Mind , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V mysli vraha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (137)

eDex
01.05.2024 5 z 5

Exkluzivní thriller.
Dokonalost sama. Nepotřebuje další komentář.
6 hvězd z pěti.

Criosphinxx
23.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Kniha nabušená napětím a člověk se u toho nenudí. Já ji teda četl strašně dlouho, ale to není chyba té knihy. Věřím, že nemít čtecí krizi, zhltnu ji za dva dny. Ale i tak si vybavuji, že zprvu mi přišly všechny postavy extrémně toxické, ale postupem času se to díkybohu zlepšilo.

Co se mi líbilo bylo nahlédnutí do mysli vraha a při těchto kapitolách jsem vždy procítil tu jeho osamělost a temnotu. Vraha jsem neodhalil, ale bylo mi jasné, že to nebude tentýž co posílá Zoey tajemné obálky.

U konce jsem se bál, že to bude typické klišé a že až bude Tatum v háji, tak tam přijde Zoey a bum… nečekaně zastřelí vraha a konec, ale musim uznat, že to bylo celkem promyšlené a originální řešení.

Co mi ale na knize vadilo byla občasná vyvrácenost předchozí situace…např; Zoey se nemůže soustředit na práci bo vedle v hotelovém pokoji má nějaký pár sex a tak se na druhé straně dozvíme, že šla do narvaného klubu, kde je plno opilých lidí a hraje tam muzika:D vim, je to absurdita, ale prostě mi to nedává smysl.


de6978
07.04.2024 5 z 5

Hodně dobrý ...
Zoe a Tatum vyšetřují vraždy žen, jejichž těla byla usmrcena, nabalzamovaná a hozená na veřejnost. A tito dva musí přijít na to, kdo to udělal.

Ještě se vracíme v čase zpět, kdy Zoe ve svých 14ti letech zjistí, že jejich soused (Rod Glover) může být vrah. A obviní ho. Ale nejsou důkazy. Soused se raději z jejich života vypaří. Nyní jsou vraždy docela podobné a Zoe pátrá i po svém bývalém sousedovi z dětství.
Najde ho? Bude to opravdu vrah ?

Tatum - dědeček bohém, kocour, co všude pobíhá ,
Zoe - sestra Andrea - společně vyrůstaly, nyní spolu bydlí
Rod Glover - posílá Zoe obálky s kravatami

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

08.09.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V mysli vraha v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených557x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených37x
v Knihotéce259x
v Chystám se číst268x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech9x

Štítky knihy

thrillery FBI krimi forenzní psychologie Chicago

Autorovy další knížky

Mike Omer
britská, 1979
2019  92%V mysli vraha
2021  92%V temnotě