Jak hacknout zlomené srdce

recenze

Jak hacknout zlomené srdce (2020) 4 z 5 / Galloway
Jak hacknout zlomené srdce

Toto byla jedna z dalších příjemných oddychovek.

Mel mi byla strašně sympatická a obdivovala jsem její trpělivost v tom, jak si nechává líbit chování od mužů z její práce. Byla zde krásně ukázána diskriminace (někdy až šikana či sexuální obtěžování) žen na pracovišti, a pokud se žena ozve, že se k ní její spolupracovníci nechovají slušně, sprostě jí nadávají, je považována za hysterku, která to přehání.

Mel si ale věci už nechce nechat líbit, a po dalším rande, kdy se týpek ani neobjevil a od dalšího jí přišla zpráva s fotkou jeho p*ra, má toho už opravdu dost. Naprogramuje vlastní aplikaci na hodnocení mužů, se kterými mají ženy špatnou zkušenost.

Také potkala Alexe, ale jak to tak v těchto knihách bývá, jejich vztah byl velice komplikovaný. A popravdě já podezřívala Alexe společně s Mel a také jsem pořád čekala, co se z něj vyklube za zmetka.

Celkově jsem Mel ve všem strašně fandila, a když už to vypadalo, že se dostala na vrchol svého života, srazilo ji to zpět na kolena.

Pokud budete chtít vědět více, budete si muset knihu přečíst. Mě příběh a některé situace nebo rozhovory opravdu pobavily a několikrát jsem se opravdu od srdce zasmála. Kamarádky Mel totiž nikdy nezklamaly.


Jak hacknout zlomené srdce Jak hacknout zlomené srdce Kristin Rockaway

Mel Stricklandová se přes den trápí na helpdesku ve firmě pro start-upy. Její práce je pomáhat namyšleným programátorům, co si nedokážou spravit ani vlastní počítač a přitom mají vymýšlet geniální nové podnikatelské záměry. Po več... více


Komentáře (0)

Přidat komentář