Szilvia1 Szilvia1 komentáře u knih

☰ menu

Strážkyně majáku Strážkyně majáku Diane Chamberlain

Strážkyně majáku je moje první knížka od autorky a byla to pěkná knížka,jenom se mi nelíbila světice Annie o které vyšly najevo dost pěkné věci.Jsem zvědavá jestli i druhý i třetí díl série je pěkný.

02.06.2024 4 z 5


Už nikdy mě nespatříš Už nikdy mě nespatříš Lesley Pearse

Pěkný předvídatelný příběh,s koncem všeho dobrého.

01.06.2024 4 z 5


Skřivánek zpívá dál Skřivánek zpívá dál Fiona Valpy

Příběh byl pěkný,jsou dvě časové linky(přítomná a minulá).Přítomná část plynula pomaleji a byla předvídatelná,ale minulá část byla napínavější a byla krásná i když konec(minulé části) smutná.Autorka má i lepší knížky,ale i když tenhle měl pomalejší rozjezd,byl pěkný.

29.05.2024 4 z 5


Zářivá noc hvězd a ledu Zářivá noc hvězd a ledu Rebecca Connolly

Nádherný příběh.

27.05.2024 5 z 5


Diana: Královna srdcí Diana: Královna srdcí Julie Heiland

Knížka je nádherná,ale je to i smutný příběh princezny,která i když už dávno není mezi námi,zustává královnou srdcí.

25.05.2024 5 z 5


Cirkusový vlak Cirkusový vlak Amita Parikh

Příběh byl krásný,i když na začátku i smutný kvuli nemocné Leně,odhodlání a lásky,která přetrvá i když ji válka přeruší.

24.05.2024 5 z 5


Poslední restaurace v Paříži Poslední restaurace v Paříži Lily Graham

Příběh byl krásný.Obě časové linky jsou krásné,knížka se nedá odložit.

23.05.2024 5 z 5


Sny nové doby Sny nové doby Anne Jacobs

Druhý díl o modistkách byl pěkně napsaný příběh,i když se o modistkách moc nepsalo,bylo to spíš o honění za něco co se ztratí(musí se přečíst).Tahle série patří mezi nejslabší série od autorky(aspon u mně).

22.05.2024 3 z 5


Modistky z Tržní uličky Modistky z Tržní uličky Marie Lamballe (p)

Příběh byl pěkný,bylo tam tajemství,láska a samozřejmě intriky.Jdu na druhý díl.

19.05.2024 4 z 5


Skandální podvod Skandální podvod Lynn Messina

Druhý díl byl lepší,i když v prvních kapitolách byl zdlouhavý popis z prvního dílu jak se vzpamatovávali z prvního odhalení a ještě k tomu že to byla právě Beatrice,která byla mlčenlivá a ještě k tomu se spolčila s vévodou.Od té chvíle,kdy tady vstoupil vévoda na scénu byl příběh zase napínavější.Určitě si přečtu i další díly,protože jsem zvědavá jak se vztah mezi Beou a vévodou bude vyvíjet.

17.05.2024 4 z 5


Nestoudná zvědavost Nestoudná zvědavost Lynn Messina

Začátek lehce detektivní série je humorná ale i napínavá,kde si přečteme o jejím myšlení,jak se dopracovává ke konečné teorií,kdo byl vrahem,společne s jedním vévodou,kterého nejprv dost nemusí ale společně vyřeší záhadu.Věřím,že další díly budou aspon tak humorné ale i napínavé.

16.05.2024 4 z 5


Podzimní nebe nad Rubínovými vodopády Podzimní nebe nad Rubínovými vodopády Holly Martin

Druhý díl byl trošku nudný,Clover se opakovala,že nechce vztah,ale jen kamaráda,ale i ona se zamilovala.No,kdyby byl i třetí díl,tak nevím,jestli bych to přečetla.

15.05.2024 2 z 5


Svítání nad Safírovým zálivem Svítání nad Safírovým zálivem Holly Martin

Pěkný příběh.Jdu na druhý díl.

13.05.2024 4 z 5


Úsvit naděje Úsvit naděje Ann Moore

Třetí a poslední díl o Grace a její cestě,která byla plná strachu,smrti ale měla i radosti,lásky.Je to pěkná série,předvídatelná ale i napínavá,ale pěkně ukončená její strastiplná cesta.

12.05.2024 5 z 5


Sbohem, Irsko Sbohem, Irsko Ann Moore

Pokračování o životě plné nelehkých ale i někdy pěkných okamžiku Grace a její dcery Mary-Kate se mi líbilo.Jdu na třetí poslední díl,kde doufám najde štěstí.

11.05.2024 5 z 5


Dcery panství Foxcote Dcery panství Foxcote Eve Chase

Příběh je zpočátku matoucí(jenom mně) ale i smutný,jak se jedna rodina,která utrpí dost těžkou ránu osudu,chce se udržet spolu ale i když je léto zblíží nakonec se všechno rozpadne v dusledku tragédie,který se vyřeší až na konci příběhu.Je to smutný příběh,který je i napínavý až do poslední stránky,kde se vše vysvětlí.

10.05.2024 5 z 5


Bouře na Labi Bouře na Labi Miriam Georg

Knížka je rozdělená na tři části,ta první část je trošku nudný,protože se tam nic moc neděje,druhá část je už lepší ale i ta jenom ke konci ale třetí část už je napínavější ale(jak napsala čtenářka přede mnou)až moc krátka,děje se tam moc věcí najednou a už je konec.Je to pěkný příběh,který nekončí s happyendem(Lily a Jo),jsou tam postavy,které si zasloužili pěkný konec.Určitě zkusim od autorky další román,když vyjde v češtině.

08.05.2024 4 z 5


Mary Jane Mary Jane Jessica Anya Blau

Knížka byla pěkná,držela jsem palce Mary Jane aby si užila léto které bylo její nejlepší v jejím životě.Pěkná oddechovka.

05.05.2024 4 z 5


Atlas: Otcův příběh Atlas: Otcův příběh Lucinda Riley

Nejkrásnější díl,ale každý jeden díl byl krásný,i když tenhle poslední už nestihla autorka dopsat,ale její syn to zvládl krásně.Nejkrásnější příběh,který jsem doposud četla,ale celá série je krásná.

04.05.2024 5 z 5


Ztracená sestra Ztracená sestra Lucinda Riley

Ztracenou sestru jsem četla po druhé,protože už jsem trošku zapomněla co bylo v příběhu a taky se mi až ted dostala do ruky poslední část o sestrách,a rozhodně jsem ráda že jsem ji zase přečetla.Je to asi nejlepší díl,protože se tady objevují i další sestry,ale ta poslední měla nejzajímavější příběh.

01.05.2024 5 z 5