Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…? přehled

Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…?
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217626/chces-li-s-muzem-byti-musis-s-nim-i-217626.jpg 4 83 83

Příběh o nešťastném manželství, z něhož zdánlivě není úniku. Salome se provdá za ďábelsky přitažlivého muže, Adama, z velké lásky, sotva oslaví osmnácté narozeniny, a to navzdory rodičům. Společně odchází z rodného města do Prahy, Salome se vzdá vysněného studia na univerzitě a nachází si práci. Jenomže Adam se jí mění před očima. Z okouzlujícího mladíka se stává neurvalý a nespolehlivý sobec. Ještě že má Salome své přátele, kteří ji neopouští ani v nejtěžších chvílích. Nyní se musí rozhodnout, jestli bude i po mnohých zklamáních nadále stát po Adamově boku, nebo do svého života pustí nového muže, který o ni vytrvale usiluje.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Bell@
06.05.2024 4 z 5

Knížka se mi moc líbila. Byla napínavá, i když jsem občas nechápala, jak Salome může být zpočátku tak naivní a poté zase velice loajální ke svému manželovi. Adam mi byl velice nesympatický. Konec byl předvídatelný, ale dojemný.

Aknel26
29.10.2023 2 z 5

Tak vám nevím, jestli byla Salome víc světice, nebo naivka. Její zaslepenost a touha vidět svého partnera v tom nejlepším světle navzdory jeho minulosti i náznakům v jeho chování, podlehnout jeho manipulacím a zavrhnout kvůli němu rodinu i přátele, to by dokázala jen ta naivka. A oddaně ho navštěvovat ve vězení, i když ji jen uráží, to by zase svedla pouze světice. Konec byl klasicky "jakoubkovský".
Autorka tentokrát omezila počet povzdechnutí na minimum, asi se poučila z recenzí, tak jedno použiju, abych shrnula své dojmy z knihy: Ach jo.


Marcik7
14.02.2023 3 z 5

Zpočátku jsem měla chuť knihu odložit, ale vytrvala jsem...nebylo to špatné, i když jsem občas nechápala myšlenkové pochody hlavní hrdinky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…? v seznamech

v Přečtených128x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x