Trosečníci přehled

Trosečníci https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496911/bmid_trosecnici-aXY-496911.jpg 4 346 346

Přáli byste si tam být? Dobře si to rozmyslete… Vzbudíte se na překrásném, odlehlém ostrově. Obklopuje ho třpytivé modré moře, září nad ním zlaté zapadající slunce a do bělostného písku ještě nevstoupila lidská noha. A přesto to není obyčejná dovolená. Podél vraku letadla přechází sem a tam cizí člověk. Další cizinec si brousí nůž a do kůry palmy vyrývá jména mrtvých. Ostatní ho pozorují, rozesazeni kolem mihotavých stínů planoucího ohně. A každý z nich má své nevyřčené příběhy a pečlivě skrývaná tajemství. Tohle není obyčejná dovolená. Tohle není obyčejný ostrov. Tohle není obyčejné plážové čtení. Trosečníci čtenáře pohltí dějovými zvraty a zaujmou sluncem zalitým dějištěm v exotickém ráji. Příběh vás odvane na daleký neobydlený ostrov – z kterého není úniku.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Castaways , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trosečníci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (111)

Vesper001
15.05.2024 5 z 5

Mé první a asi ne poslední setkání s autorkou. Boj o přežití v různých ohledech a situacích, rozhodně ne jenom na ostrově. Přidat mezi trosečníky miminko byl dobrý tah, to aby se člověk, kterému není sympatický nikdo z dospělých, prostě musel o někoho obávat. Navíc tu žádná postava není jen do počtu. Závěr se mi velmi líbil, byl nejen čtenářsky zajímavý, ale i lidsky pochopitelný.

Lucciella_L
13.05.2024

Kniha je složena ze dvou linek - v jedné Erin pátrá po své sestře, která cestovala letadlem, které zmizelo a v druhé lince je příběh Lori bezprostředně po pádu letadla.

Vše se rozjíždí ve chvíli, kdy se v médiích objeví zpráva, že se objevil pilot ze ztraceného letadla, ve kterém měly sestry letět na dovolenou. Jenže ani jedna není úplně spokojená s vývojem svého života a tak se pohádají a na dovolenou odletí jen jedna - a toto rozhodnutí bude osudné... Erin svírá touha po tom zjistit, co se s její sestrou stalo. Postupně se dozvídáme, co hádce předcházelo a jak Erin vytrvale čekala, až se objeví něco nového.

Najde Erin Lori? Zjistí, co se s její sestrou stalo? A co bylo mezi Erin a Mikem?

Musím přiznat, že to bylo klidné a pohodové čtení, které čtenáře udrží v napětí.


Simirekdudkovic
11.05.2024 5 z 5

Konečně jsem se zase po par měsících dostala ke čtení knihy a musím říct, ze jsem nemohla sáhnout po- pro mě- lepším kousku. Opravdu úžasné a napínavé čtení, které mě drželo neustále napjatou jak strunu. Škoda, že kniha neměla tak 1000 stran.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Trosečníci v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených412x
ve Čtenářské výzvě49x
v Doporučených16x
v Knihotéce197x
v Chystám se číst241x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech3x